در سخنان رهبر حکیم انقلاب در گذشته و حال که در آن ایشان صریحا به افسانه بودن هولوکاست و تقبیح نتیجه گیری غرب از آن پرداخته ،آمده است:
مقام معظم رهبری در سال 79 و در خطبه های نمازجمعه برای اولین بار با تایید ضمنی نظرات روژه گارودی دانشمند تاریخ دان فرانسوی، از ضرورت آزادی دانشمندان غرب برای طرح نظراتشان در مورد تاریخسازی صهیونیستها دفاع کردند.
همچنین رهبر حکیم انقلاب در بخشی از خطبه نمازجمعه در تاریخ 23/2/79 فرموده اند: اگر یک نفر پیدا شد و علیه صهیونیسم حرف زد - مثل آن آقاى فرانسوى(13) که چند جلد کتاب علیه صهیونیستها نوشت و گفت این که مىگویند یهودیان را در کورههاى آدمسوزى سوزاندند، واقعیت ندارد - طور دیگرى با او رفتار مىکنند! اگر کسى وابسته به سرمایهداران نباشد و مراکز قدرت سرمایهدارى نباشد، نه حرفش زده مىشود، نه صدایش به گوش کسى مىرسد و نه آزادى بیان دارد! آرى؛ سرمایهداران آزادند که بهوسیله روزنامهها و رادیوها و تلویزیونهاى خودشان، هرچه را که دلشان مىخواهد، بگویند! این آزادى، ارزش نیست؛ این آزادى، ضدّارزش است. مردم را به بىبندوبارى و به بىایمانى بکشند؛ هرجا مىخواهند، جنگ درست کنند؛ هرجا مىخواهند، صلح تحمیلى درست کنند؛ هرجا مىخواهند، اسلحه بفروشند. آزادى یعنى این!
ایشان همچنین در افتتاحیه اولین کنفرانس بین المللی دفاع از مردم فلسطین در سالن اجلاس سران در تاریخ 4/2/80 فرموده اند: اشغال این سرزمین براساس یک طرح چندجانبه، پیچیده و با هدف جلوگیرى از اتّحاد و پیوستگى مسلمانان و پیشگیرى از تأسیس مجدّد حکومتهاى قدرتمند مسلمان بود. دلایلى در دست است که نشان مىدهد صهیونیستها با نازیهاى آلمان روابط نزدیک داشتند و ارائه آمارهاى اغراقآمیز از کشتار یهودیان، خود وسیلهاى براى جلب ترحّم افکار عمومى و زمینهسازى براى اشغال فلسطین و توجیه جنایات صهیونیستها بوده است. حتّى دلایلى در دست است که عدّهاى از اراذل و اوباشِ غیریهودىِ شرق اروپا را به نام یهودى به فلسطین کوچانیدند تا با پوشش حمایت از بازماندگان قربانیان نژادپرستى، یک حکومت معاند اسلام را در قلب جهان اسلام نصب کنند و پس از سیزده قرن، یک گسستگى بین مشرق و مغرب اسلامى ایجاد نمایند.
همچنین سال گذشته و در تاریخ 18/11/84 رهبر حکیم انقلاب اسلامی به صراحت هولوکاست را افسانه خواندند و افزودند: آزادى بیان - که آنها دم از آن مىزنند - به آنها اجازه نمىدهد که در باب افسانهى کشتار یهودیان - معروف به هلوکاست - کسى تردید بکند. در آن قضیه، جاى آزادى بیان نیست! در کشورهاى اروپایى، افراد زیادى - از دانشمند و محقق و مورخ و مطبوعاتى و غیره - از ترس جرأت نمىکنند تردیدى را که نسبت به این قضیه در دلشان هست، ابراز کنند. بعضىها هم معتقدند قضیه از اصل دروغ است، اما جرأت نمىکنند بگویند؛ چون دیدهاند هر کس بگوید، مجازات خواهد شد؛ زندان مىاندازند، تعقیب مىکنند، از حقوق محرومش مىکنند.
ایشان همچنین در تاریخ 8/10/85 و در یام به کنگره عظیم حج رفتار دوگانه غرب را در برابر آزادی بیان به شدت مورد انتقاد قرار دادند و نوشته اند: حمایت از اهانتکنندگان به مقدسات اسلام و حتی افتراء و اهانت صریح بلندپایگان غربی ازقبیل پاپ به این آئین الهی و متقابلاً جرم شمردن تحقیق و تردید دربارهی هولوکاست و کیان صهیونیستی.